Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 04 oktober 2021, 18:06

Activiteiten Week van de Veiligheid 11-17 oktober

Laatst bijgewerkt: maandag 18:06 uur
VEENENDAAL – Nu het weer langer donker is, neemt de kans op criminaliteit, zoals overvallen, inbraken en diefstallen toe. Ook maken internetcriminelen steeds meer slachtoffers. Bereid u voor, laat u informeren en neem maatregelen.

Te maken krijgen met criminaliteit heeft veel impact op uw gevoel van veiligheid. Onderstaande activiteiten kunnen helpen u tegen criminelen te beschermen.

Bezoek de wijkbus 
Dinsdag 12 oktober van 10.00 – 13.00 uur staan de gemeente en de politie met de wijkbus op De Markt. U kunt er op een laagdrempelige manier in contact komen met de politie en gemeente. Ook kunt u er terecht met uw vragen op het gebied van veiligheid.

Dinsdag 12 oktober van 13:30 – 16:30 uur staan de politie met de wijkbus, de gemeente en Patrimonium Woonservice op het Bruïneplein voor het wijkcentrum (W.C. Beeremanstraat 2). Ook staat de brandweer er met een voorlichtingstent waar u meer kunt leren over brandveiligheid in huis.

Digitale talkshows voor ondernemers
Het ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert voor ondernemers talkshows onder leiding van presentator Ewout Genemans. U krijgt veel informatie en praktische tips. De uitzending start om 19.30 uur en is terug te kijken wanneer u maar wilt.

Programma:

  • Dinsdag 12 oktober: Overvallen
  • Woensdag 13 oktober: Ondermijning
  • Donderdag 14 oktober: Geweld

Bekijk de digitale talkshows via: www.deweekvandeveiligheid.nl

Burgernet 
Via Burgernet zijn al meerdere vermiste kinderen snel teruggevonden en overvallers vlak na de overval aangehouden door de politie. U helpt dus echt mee aan de veiligheid in uw buurt, gewoon vanuit uw huis, vanaf uw werkplek of op straat. U kunt zich voor Burgernet aanmelden op burgernet.nl.

Deel dit artikel

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons