Logo 112Press

Redactie lokaal 0 reactie(s) vr 24 september 2021, 20:52

Dit weekend laatste kans, GGD sluit vaccinatielocatie Dolfinarium

HARDERWIJK – Ben je 12 jaar of ouder en nog niet gevaccineerd tegen Covid-19? Alleen dit weekend kun je voor een eerste of tweede prik nog terecht bij de vaccinatielocatie in het Dolfinarium. De GGD sluit deze locatie na zondag 26 september.

Veel mensen gevaccineerd
Veel mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Dat merken ze ook in de vaccinatiecentra. Het aantal dagelijkse bezoekers loopt terug. Dat maakt het niet langer nodig en rendabel om grote vaccinatielocaties open te houden. Om die reden sluit de GGD ook de priklocatie in het Dolfinarium.

Pop-up prikmomenten
Wel is de gemeente met de GGD in gesprek over speciale, eendaagse pop-up prikmomenten op verschillende plekken in Harderwijk. Daar moeten mensen terecht kunnen voor meer informatie én een eerste of tweede prik. Zo wil de gemeente voorkomen dat mensen die toch nog een prik willen halen, voortaan verder moeten reizen. Zodra meer bekend is over waar en wanneer deze pop-up prikmomenten zullen zijn, maken we dat bekend via de websites en social media van de GGD en gemeente.

Je kan je nog laten vaccineren
Mensen die zich nu alsnog willen laten vaccineren, kunnen dit weekend dus nog terecht in het Dolfinarium. Je kunt zonder afspraak binnenlopen van 08.00 tot 19.00 uur. Het adres is Strekdam 51. Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen!

Locatie

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons