Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 17 september 2021, 20:27

Een bijenoase-pakket voor u

Laatst bijgewerkt: woensdag 20:30 uur
MEPPEL – Bestel nu een kant-en-klaar bijenoase-pakket met planten en bloembollen om een stukje van uw tuin geschikt te maken voor bijen.

Het gaat slecht met de bijen; onze belangrijkste bestuivers. In de gemeente Meppel richten we allerlei plekken bijvriendelijk in. Als inwoner kunt u helpen door in uw tuin een plek in te richten als bijenoase.

Steenbreek Meppel maakt het makkelijk!
Bestel nu een kant-en-klaar bijenoase-pakket met planten en bloembollen om een stukje van uw tuin geschikt te maken voor bijen. Het pakket heeft een waarde van € 100,-, maar u betaalt € 50,-. Plantadviezen worden meegeleverd.

Wat zit erin:
3x duizendblad, 2x wilde marjolein, 3x zenegroen, 2x grote centaurie, 2x rolklaver, 3x prachtklokje, 2x muizenoor, 2x grote kattestaart, 1x gulden sleutelbloem, 1x dwergvlinderstruik, 20x krokus gemengd, 120 L (3 zakken) biologische tuinaarde/compost.

15 pakketten beschikbaar, op = op
Er zijn 15 pakketten beschikbaar voor inwoners van de gemeente Meppel. Op = Op. Bestel snel uw pakket vóór 19 oktober door een mail met uw gegevens te sturen naar [email protected]. Het pakket wordt thuisbezorgd.

Steenbreek Meppel
Steenbreek Meppel draait op vrijwilligers en wordt gefaciliteerd door de gemeente Meppel. Het heeft tot doelstelling Meppel e.o. groener, biodiverser en klimaatbestendiger te maken door inwoners te stimuleren hun omgeving groener in te richten.

Deel dit artikel

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons