Logo 112Press

Redactie brand 0 reactie(s) do 30 september 2021, 16:35

Getuigen gezocht; metershoge vlammen bij autobrand in West

AMSTERDAM – Bij een autobrand op de Admiralengracht zijn in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 september meerdere voertuigen en woningen beschadigd. Vermoedelijk is een van de auto’s in brand gestoken. Basisteam recherche West-Overtoomsesluis is een onderzoek gestart.

Om 02:20 kreeg de brandweer een melding binnen dat er metershoge vlammen te zien waren bij een personenauto. Ter plaatse bleken er door de autobrand meerdere voertuigen, waaronder twee andere auto’s en een bromfiets, beschadigd. Ook zijn er bij meerdere woningen ruiten gebarsten door de hitte van het vuur.

De recherche is dringend opzoek naar getuigen, video’s en camerabeelden. Heb jij iets gezien, gehoord of heb je beelden of informatie? Deel deze informatie dan met de politie. Meld het de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Je kunt ook gebruik maken van het tipformulier op www.politie.nl of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in. Via het tipformulier van de politie kun je ook beeldmateriaal ter beschikking stellen.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons