Redactie lokaal 0 reactie(s) do 16 september 2021, 19:08

Gratis een sport uitproberen: Amsterdamse Sportweek

Laatst bijgewerkt: donderdag 19:08 uur
AMSTERDAM – Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september 2021 houden sportclubs overal in de stad open huis. Doe gratis mee aan talloze activiteiten en ontdek welke sport(club) u nou echt op het lijf geschreven is. Of neem gewoon een kijkje.

Tijdens de Amsterdamse Sportweek openen talloze sportclubs hun deuren en kunt u kennismaken met allerlei sporten en beweegactiviteiten. De keuze is reuze: van klassiekers als judo, dansles en volleybal, tot freerunning, padel en de paralympische miksport boccia. Om een paar voorbeelden te noemen. En wie u ook bent, u kunt meedoen. Zo zijn er activiteiten speciaal voor meiden, mensen ouder dan 55 jaar en mensen met een beperking. En gewoon langskomen om een indruk te krijgen, kan natuurlijk ook.

Open huis
Alle deelnemende sportieve clubs, scholen en verenigingen houden tijdens de Amsterdamse Sportweek ‘open huis’. U kunt daarbij niet alleen de sport zelf ervaren maar ook in gesprek met trainers en begeleiders. Zo krijgt u een goede indruk van de sfeer en mogelijkheden. Gaat u voor groot en competitief, voor klein en vertrouwd, of voor allebei tegelijk? Zoekt u het op het water, in de zaal of op een sintelbaan? Tijdens de Amsterdamse Sportweek kan het allemaal.

Aanmelden
Kijk op amsterdam.nl/sportweek voor een actueel overzicht van alle deelnemende sportieve verenigingen, clubs en scholen in de stad. Op de plattegrond daar kunt u zien wat er in uw buurt (en andere buurten) te doen is en wat de contactgegevens van de sportclubs zijn. U kunt u in de meeste gevallen aanmelden door te mailen of te bellen met de deelnemende clubs die op de kaart staan.

Deel dit artikel

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons