Logo 112Press

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 september 2021, 18:03

Kind gewond bij aanrijding op de Europaweg in Apeldoorn

APELDOORN – De hulpdiensten zijn woensdagmiddag omstreeks 14.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Europaweg in Apeldoorn.

Een jongetje fietste over de Jachtlaan en wilde de kruising rechtdoor oversteken, een automobilist kwam vanaf de zelfde richting maar wilde rechtsaf de Europaweg op.

Bij het afslaan zag de automobilist de jonge fietser over het hoofd met een botsing tot gevolg. De hulpdiensten werden gewaarschuwd en kwamen met spoed ter plaatse.

De jongen is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, en is op eigen gelegenheid met zijn vader naar de spoedeisende hulp gegaan. De inzittende van de personenauto kwamen met de schrik vrij, de auto heeft minimale schade.

Tijdens de inzet van de hulpdiensten was de rijstrook van de Europaweg richting het centrum afgesloten. Automobilisten kozen daarom om in tegenovergestelde richting hun weg te vervolgen, met de nodige gevaarlijke situaties tot gevolg.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons