Logo 112Press

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 september 2021, 15:41

Mountainbiker in Apeldoorn zwaargewond na val

APELDOORN – Een mountainbiker is zaterdagochtend tijdens een ritje door het bos zwaargewond geraakt na een val. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Rond 10.20 uur wilde de mountainbiker over een heuveltje heen springen met zijn fiets op het sportpark Ordenbos, hij kwam verkeerd terecht met zijn voorwiel waarna hij over de kop sloeg. De man raakte zwaargewond. Omstanders schoten te hulp en belde direct 112. Twee ambulances, een officier van dienst en een politiewagen kwamen ter plaatse om de gewonde man te helpen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, deze mocht echter niet vliegen vanwege de mist. Het traumateam reed daarom met de auto richting Apeldoorn. In overleg werd besloten dat de ambulance vanuit Apeldoorn met spoed richting Arnhem reed en dat daar de trauma- arts in de ambulance stapte om mee te rijden naar het ziekenhuis in Nijmegen.

De politie heeft een verklaring opgenomen van de omstanders die direct hulp boden. De fiets van het slachtoffer wordt tijdelijk gestald bij AV34.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons