Logo 112Press

Redactie evenement 0 reactie(s) wo 15 september 2021, 16:38

Oogstfeest in nieuwe Hemelse Tuin op Jeugdland

AMSTERDAM – Al vele jaren kunnen Amsterdammertjes eindeloos spelen in Jeugdland, de grootste avonturenspeeltuin en kinderwerkplaats van Amsterdam. Zondag 19 september vieren we daar de overgang naar de herfst met het oogstfeest. Er zijn allerlei leuke activiteiten. En u kunt de nieuwe Hemelse Tuin bewonderen, die ook geschikt is voor kinderen met een beperking.

De Hemelse Tuin is een grote groene oase met veel verschillende eetbare gewassen: groenten, kruiden, graan, bosvruchten en bloemen. Ook zijn er een hoop jonge bomen, een vijver en een bijenstal. Door de tuin kronkelt naast het verharde pad een avontuurlijk blotevoeten- en zintuigenpad. Kinderen kunnen in de nieuwe tuin nog meer buiten spelen, doen én leren van de natuur. Of lekker uitrusten in de hangmatten onder de kastanjeboom. De Hemelse Tuin is rolstoeltoegankelijk en dus echt een plek voor álle Amsterdammertjes, met en zonder beperking.

Oogstfeest
Zondag 19 september is er tussen 11.00 en 16.00 uur een klein festival rond de Hemelse Tuin met allerlei activiteiten. Kinderen kunnen stoofpeertjes en bloemenkronen maken, als Robin Hood met een boog op een appel schieten of op pad met de imkers. De oogst uit de tuin is te koop. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Natuurlijk worden de coronaregels gerespecteerd en kan het voorkomen dat activiteiten vol zijn. Kijk vlak van tevoren nog even op de website.

Bron: Gemeente Amsterdam

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons