Logo 112Press

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 23 september 2021, 20:33

Open dag woonwijk Crailo

HILVERSUM – Buurtschap Crailo opent zaterdag 25 september voor de haar deuren. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen die belangstelling heeft in deze nieuw te ontwikkelen woonwijk welkom.

Hoe woonwijk Crailo eruit gaat zien? Kom morgen maar kijken bij het voormalige Kolonel Palmkazerne in Bussum (Amersfoortsestraatweg 85A).

Tussen de kazernegebouwen, op de appèlplaats, staan tenten waar u informatie krijgt over mobiliteit, energie en biodiversiteit. In één van de oude kazernegebouwen is een minibioscoop. Aan de hand van een beeldenpresentatie krijgt u voorgeschoteld hoe het er hier in de toekomst uit komt te zien.

Tijdens deze Open Crailodag schenken wij koffie, thee en fris.

De open dag vindt voor het overgrote deel buiten plaats. Uiteraard wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Wilt u meer ontdekken en beleven? Op eigen gelegenheid kunt u een wandel- / fietstocht maken. Deze voert u door de drie toekomstige deelgebieden van het buurtschap. Een wandel-/fietskaart met extra informatie ligt voor u klaar.

Buurtschap Crailo opent zaterdag 25 september voor de vierde keer haar deuren. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen die belangstelling heeft in deze nieuw te ontwikkelen woonwijk welkom.

Kom bij voorkeur de fiets er is beperkte parkeergelegenheid voor auto’s.

Let op:
Inschrijving koop- en huurwoningen Veelvuldig krijgt GEM Crailo de vraag wanneer de inschrijving voor koop- en huurwoningen start. Begrijpelijk, maar dat is nog niet mogelijk. Hiervoor moeten er eerst ontwikkelende marktpartijen geselecteerd worden. Zo ver is het nog niet.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons