Logo 112Press

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 september 2021, 20:21

Personenauto klapt achterop vrachtwagen op de A1 bij Barneveld

BARNEVELD – Op de A1 bij Barneveld is vrijdagavond omstreeks 19:00 uur een personenauto achterop een vrachtwagen geklapt. Vanwege de ernst van de melding werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd. Brandweer, politie en de ambulance kwamen ter plaatse. Een opgeroepen traumahelikopter is boven Amersfoort afgemeld. De inzet van de brandweer bleek ter plaatse niet meer nodig, omdat de bestuurder al uit het voertuig was. Na onderzoek in de ambulance is de bestuurder naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde op de invoegstrook van de A30 naar de A1 richting Apeldoorn. Er ontstond door het ongeval een flinke file. De invoegstrook is door weginspecteurs van Rijkswaterstaat verkort.

Ook in tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval, waardoor de linkerrijstrook afgesloten werd en er ook aan die kant een flinke file ontstond.

De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Locatie

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons