Logo 112Press

Redactie 112 0 reactie(s) do 16 september 2021, 16:17

Politie houdt man aan na aantreffen dode vrouw in auto Almelo

ALMELO – Op woensdag 15 september kreeg de politie een melding dat er een lichaam van een overleden persoon zou liggen in een auto aan de Zilvermeeuw bij het ziekenhuis.

In de auto werd het stoffelijk overschot van een 56-jarige vrouw uit Almelo aangetroffen. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld op de parkeerplaats waar de auto stond. Uit onderzoek is gisteren vast komen te staan dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie hield gisteren een 43-jarige man uit Almelo aan in deze zaak.

De politie verrichtte op woensdag ook onderzoek in een woning aan de Zonnebloemstraat. Mogelijk is deze woning gelinkt aan het incident. Gisteren werden in de media een aantal zaken gemeld rondom de mogelijke toedracht van dit incident. De politie kent deze informatie ook en neemt deze informatie mee in het onderzoek. We kunnen op dit moment geen mededelingen doen over de inhoud van deze informatie en of deze op waarheid berust.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Almelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Almelo. Alle 112 alarmeringen uit Almelo kan je live volgen via 112 meldingen Almelo.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons