Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 september 2021, 16:28

Politie zoekt getuigen beroving jongens in centrum van Arnhem

Laatst bijgewerkt: maandag 16:28 uur
ARNHEM – Zondagavond 12 september zijn twee jongens beroofd aan de Velperpoortslangstraat. Twee jonge mannen eisten hun spullen en lieten daarbij een mes zien, direct daarna voegde een derde zich bij het duo en vluchtten ze. De politie werd gebeld en kon al snel drie jonge mannen aanhouden. Maar daarmee is de zaak nog niet klaar: de politie zoekt getuigen en camerabeelden uit de omgeving van de Velperpoortslangstraat.

Getuigen, getuigenverklaring, gesprek, nabijheid, Foto: Korpsmedia politie
Gelukkig is er bij de beroving niemand gewond geraakt en ging het duo er zonder noemenswaardige buit vandoor. Toen zij vluchtten in de richting van het centrum, voegde een derde zich bij hen.

De politie is direct na de melding een onderzoek gestart en trof in de stad drie jonge mannen die voldeden aan het signalement van de berovers. Een man van 20 uit Arnhem en twee minderjarigen uit Arnhem en Westervoort werden aangehouden en zitten nog vast. Onderzocht wordt welke rol de drie precies gespeeld hebben in de beroving.

Wellicht heeft u informatie of camerabeelden
De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving van de Velperpoortslangstraat, het Gele Rijders Plein en het Willemsplein. Als u daar was tussen 20.00 en 20.30 uur en u beschikt over informatie dat te maken kan hebben met deze beroving, vul dan onderstaand tipformulier in of neem contact op met de politie Arnhem.

Woont u in genoemde omgeving of reed u daar op 12 september en beschikt u over beveiligings- of dashcambeelden, dan vragen we u uw beelden tussen 20.00 en 20.30 uur uit te kijken en contact op te nemen als u daarop iets ziet wat met deze zaak te maken kan hebben.

Deel dit artikel

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons