Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) do 23 september 2021, 21:13

Ruim 139 kilo zwerfafval opgeruimd

Laatst bijgewerkt: donderdag 21:13 uur
NIJKERK – We kunnen terugkijken op een prachtige dag in de gemeente Nijkerk. Met veel mooie initiatieven tijdens de grootste wereldwijde opruimingsactie van het jaar de World Cleanup Day! De vrijwilligers van de Zwerfafvalbrigades organiseerden samen met Profile Ridder en Lions Nijkerk op zaterdag 18 september een opruimdag in de hele gemeente Nijkerk.

Zwerfkeitjes
Naast het vertrouwde zwerfafval opruimen ontvingen de deelnemers zwerfafval bingokaarten. Hiermee werd het inzamelen van zwerfafval nog leuker gemaakt. Ook de zwerfkeitjes werden deelnemers vaak gevonden! Ook ontvingen alle deelnemers een vlinderstruik van de aannemer Ter Riele.

Iedereen bedankt!
We bedanken de zwerfafvalbrigades in Nijkerk en Hoevelaken en Appel/Driedorp, Lions Nijkerk, Profile Ridder, twee aannemers die werken voor de gemeente Nijkerk: Ter Riele en Florijn. Mathilde Dusol van Lions Nijkerk voor het maken van de leuke foto’s. En natuurlijk een bedankje aan alle enthousiaste vrijwilligers!

Zwerfafvalbrigades
De Zwerfafvalbrigades in de gemeente Nijkerk zorgen het hele jaar door voor een zo schoon mogelijke gemeente Nijkerk. Tijdens de World Cleanp Day zetten mensen over de hele wereld zich samen in om de eigen leefomgeving zo schoon mogelijk te maken. Door mee te doen aan de wereldwijde opruimactie maken mensen het verschil! Meer informatie over de zwerfafvalbrigades in de gemeente Nijkerk? Neem contact op met Ronald van ’t Hazeveld via het algemene telefoonnummer van de gemeente Nijkerk 14 033.

Deel dit artikel

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons