Logo 112Press

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 september 2021, 18:51

Verkeerschaos na aanrijding op de Zutphensestraat in Apeldoorn

APELDOORN – Op de Zutphensestraat in Apeldoorn heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen.

De bestuurder van het witte voertuig kwam vanaf afrit van de A1 en wilde de Zutphensestraat op draaien, een automobiliste met een Fiat kwam vanaf Voorst en reed richting Apeldoorn en raakte de witte auto in de flank.

Een berger die toevallig in de buurt was was als eerste ter plaatse en schermde het ongeval af met zijn vrachtwagen.

Twee ambulances kwamen ter plaatse, de bestuurster van de zwarte Fiat moest mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder werd gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie kwam met 6 voertuigen ter plaatse.  Zij regelde het verkeer en namen verklaringen op. De weg vanaf Voorst naar Apeldoorn was tijdens het ongeval afgesloten. Dit leverde een flinke file op. Nadat beide voertuigen waren afgesleept kon de weg weer worden vrijgegeven. 

Een bestuurder vond het allemaal te lang duren, hij probeerde met gevaar om door de berm op de afrit het ongeval te ontwijken. De man kreeg een stevig woordje van de politie.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons