Logo 112Press

Redactie overig 0 reactie(s) vr 01 oktober 2021, 21:07

Vermiste man onderkoeld aangetroffen langs spoor in Klarenbeek

KLARENBEEK – Donderdagmorgen werd een vermissing van een man gemeld. De man zou in de omgeving van de Woudhuizermark voor het laatst zijn gezien. De vermiste man had in maart dit jaar al eens eerder een suïcidepoging gedaan.

Donderdagmiddag kwam er vervolgens een melding binnen van een oplettende reizigster. Zij zag vanuit de trein een man dicht langs het spoor liggen die mogelijk gewond zou zijn.

Meerdere politie-eenheden zijn vervolgens gaan zoeken naar het slachtoffer langs het spoor. Uiteindelijk zag de politie de man liggen met naast hem meerdere messen. De man was aanspreekbaar maar bleek meerdere verwondingen te hebben, hier is door de politie het zogeheten LHP toegepast. (Levensverlengend Handelen Politie)

Toen de ambulance ter plaatse was hebben de heeft de politie de man direct aan de ambulancedienst overgedragen, deze hebben het slachtoffer behandeld aan zijn verwondingen.

Omdat de locatie niet met voertuigen te bereiken was, kwam de brandweer ook mankracht leveren om de brancard een heel eind door een weiland naar de ambulance te tillen. De man is onderkoeld, maar in stabiele toestand, naar het ziekenhuis vervoerd.

Zit u zelf met vragen rond zelfdoding? Bel dan met 113 Zelfmoordpreventie (0900-0113) of chat met een medewerker op www.113.nl

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons