Logo 112Press

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 augustus 2021, 2:46

Verwarde man in Apeldoorn Zuid opnieuw aangehouden na overlast meldingen

APELDOORN – Opnieuw stonden er dinsdagavond meerdere politiewagens in de Koperweg in Apeldoorn zuid om de man, die twee dagen geleden ook al was aangehouden omdat die overlast veroorzaakte en een agent bedreigde met een mes, opnieuw aan te houden.

Vijf politiewagens kwamen rond 22.30 uur de straat in rijden. Twee hondengeleiders, twee auto’s en een busje parkeerde voor de woning. De man om wie het gaat, kwam al naar buiten en sprak de agenten aan. “Kom maar mee naar binnen dan hoeven jullie niet de deur te vernielen” De agenten vertelde de man dat ze niet naar binnen hoefde maar buiten met hem wilde praten. Niet veel later werd de man aangehouden en werd hij door agenten naar de grond gebracht waarna hij kon worden afgevoerd in een politiebusje.

De politie kwam ter plaatse nadat buurtbewoners opnieuw meerdere keren de politie hadden gebeld omdat de man wederom overlast veroorzaakte, ditmaal door op een trommel te slaan en uit het raam stond te schreeuwen en zingen.

De buurt hoopt dat de “verwarde man” hulp krijgt. De juiste hulp, want dat die telkens wordt aangehouden willen zij ook niet. Het is een aardige man, die nu gewoon hulp nodig heeft, alleen veroorzaakt hij daarmee dusdanig veel overlast dat de buurt aan de bel trok bij de politie. De politie heeft inmiddels een zorginstantie in kennis gesteld, zij gaan kijken wat het beste is om de man te helpen.

Lees het meest recente Barneveld Magazine

Het Barneveld Magazine is een glossy magazine wat gratis huis aan huis verspreid wordt in de gehele gemeente Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons